Suomi tarvitsee totuuksia, ja näin niukkuuden aikakautena tarvitsemme ennen kaikkea totuuksia taloudestamme. Terhi on kirjallaan antanut meille erinomaisen oppaan juuri tähän, ja siihen miten voimme julistaa taloutemme itsenäisyyspäivän. Hyvä luettuna, erinomainen elettynä.

—Alf Rehn, Liiketaloustieteen professori ja tunnettu talouskeskustelujen ärsyttäjä.

Nyt puhutaan rahasta tavalla, jollaiseen Suomessa ei ole vielä totuttu!

Totuus taloudestasi -kirja tähtää suoraan euroissa mitattavaan menestykseen. Käsilläsi on joukko yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla saat sen mitä haluat.

“Kiitos aivan mahtavasta kirjasta. Olet kirjoittanut upean kirjan, joka antoi paljon hyviä vinkkejä ja ajateltavaa. Kirja oli innostava ja vei mukanaan. Olen lukenut useita talouteen, sijoittamiseen ja säästämiseen liittyviä kirjoja, mutta tämä kirja oli piristävä poikkeus tässä ryhmässä. Meni minun listalla top 3.”

Kirja on tehty niin miehille kuin naisillekkin, meille tavallisille suomalaisille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta taloudesta tai sen hoidosta ymmärtääksesi kirjaa. Tilaa ilmainen maistiainen syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja painamalla Tilaa-nappia.

Totuus taloudestasi
Tilaa itsellesi maksuttomat maistiaiset kirjasta.